Gratis dispencers voor sanitaire ruimten

Kan uw sanitaire ruimte wel een upgrade gebruiken? Dat is goedkoper dan u denkt! Wij stellen sanitaire inrichting namelijk gratis ter beschikking op basis van een leaseovereenkomst.

Welke dispensers?

Dispensers die voor bruikleen beschikbaar zijn omvatten o.a. toiletpapierdispensers, handdoekdispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers; maar ook automatische luchtverfrissers.

Of u nu een toilet heeft op kantoor dat door enkele personen gebruikt wordt of dat het gaat om drukbezochte openbare toiletten; voor elke situatie beschikken wij over de juiste houders en doseersystemen. Zo hebben wij mini dispensers die nauwelijks ruimte in beslag nemen tot XXL dispensers met een zeer hoge capaciteit.

Duurzame dispensers en vullingen

De toiletdispensers en verbruiksmaterialen voldoen aan diverse certificaten waarmee wordt aangetoond dat ze met aandacht voor het milieu zijn geproduceerd.

Besparen op verbruik

Er zijn veel handigheidjes waarmee u kunt besparen op het verbruik, enkele voorbeelden hiervan zijn: vel-voor-vel dosering, dispensers met sensor, automatische nachtuitschakeling van luchtverfrissers en instelbare handdoeklengte.

Advies op maat

In een persoonlijk gesprek, indien gewenst op locatie, brengen wij de situatie in kaart. Vervolgens voorzien onze specialisten u van vrijblijvend advies op maat. We bekijken daarbij samen welke toiletinrichting het beste bij uw situatie past. Ook geven we u uitleg over de voor- en nadelen van de verschillende systemen en adviseren wij hoe u op het verbruik kunt besparen.

Montage

BLV Reinigingssystemen  is niet alleen sterk in advies en levering, ook kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van montage. We hangen de betreffende doseersystemen netjes voor u op.

Gratis dispencers voor sanitaire ruimten
Schuiven naar boven