BioConcentraat

BioConcentraat 7x effectiever

BioConcentraat bevat micro-biologie zoals bodemorganismen die voorkomen in de grond. Deze micro-organismen breken het vuil af door het produceren van enzymen die als knipmesjes bijvoorbeeld: biofilm verwijderen en al het vuil afbreken op moleculair niveau. Deze afbraak verandert de eigenschappen van een materiaal en hierdoor wordt olie oplosbaar in water. Vervolgens kunnen de organismen het vuil opeten en daarmee ook het afvalwater zuiveren. BioConcentraat is volledig veilig voor u en uw omgeving.

Met BioConcentraat heeft u de modernste technologie in handen waarbij microben en enzymen worden gekweekt, geselecteerd, geconcentreerd en vervaardigt in praktische reinigingsproducten. Met respect voor de eeuwige natuurwetten en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen zoals die ons zijn gegeven door de natuur. BioConcentraat maakt gebruik van bodemorganismen en enzymen om al het vuil om te zetten naar zuiver water en CO2. BioConcentraat is pH-neutraal, niet giftig en veilig voor mens en natuur.

Doordat BioConcentraat pH-neutraal is, laat het al uw materialen met rust en verwijdert het alleen organische resten. Natuursteen, hout, metalen en kunststoffen worden niet aangetast en gaan langer mee. Oppervlakten die eerder niet te reinigen waren krijgen een tweede kans. Let wel op, want natuurlijke pigment wordt ook afgebroken in poreuze materialen zoals textiel.

De enzymen in BioConcentraat breken de lange koolstofketens af zodat ze oplosbaar worden in water. De toegevoegde bodemorganismen doen de rest, eten de koolstofdeeltjes op en zetten dit om in zuiver water en CO2.

Ziekmakende bacteriën produceren vieze geurtjes. Onze microbiologie eet deze reststoffen op, produceert enkel CO2 en dat is geurloos. Naast dat BIoConcentraat gemakkelijk biofilm verwijdert, lost BioConcentraat ook urinekristal op.

Doordat BioConcentraat levende bodemorganismen bevat die met behulp van water diep door kunnen dringen in elk poreus materiaal (zoals cement, grond) kan het ook vuil afbreken dat al diep is ingetrokken in het materiaal. Hierdoor is onze bodemsanering extra effectief en voordelig.

Doordat BioConcentraat organische resten omzet in zuiver water en CO2 is er geen voedingsbodem meer voor ziekmakende bacteriën. BioConcentraat treed op als natuurlijke vijand voor Salmonella, E-Coli, Staphyloccocus, het Noro-virus, zwemmerseczeem en vele andere pathogenen. BioConcentraat maakt hygiënisch schoon en herstelt de natuurlijke balans in uw omgeving.

Technologie

De processen die normaal in de natuur plaatsvinden hebben we super geconcentreerd toegevoegd voor het veeleisende schoonmaakwerk. BioConcentraat werkt anders dan chemicaliën. Waar chemicaliën het vuil proberen op te lossen door veel schadelijke zuren te gebruiken, gebruikt BioConcentraat natuurlijke enzymen en microben die de moleculen van het vuil afbreken. BioConcentraat corrodeert niet en kan gebruikt worden op elk (natuur) materiaal zonder het materiaal aan te tasten. Naast een super schoon resultaat krijgen ziekmakende bacteriën geen kans om te groeien, doordat BioConcentraat al het mogelijke bacteriële voedsel volledig verwijdert en geen spoor achterlaat. BioConcentraat maakt gebruik van bodemorganismen en enzymen om al het vuil om te zetten naar zuiver water en CO2.

  • Wij gebruiken consortium mechanismen en quorum sensing zoals recentelijk ontdekt (2009) in de wereld van microbiologie. Dit maakt onze technologie zeer effectief en up-to-date.
  • Wij zijn in staat om endosporen te creëren in onze preparaten. Hierdoor wordt de levensduur en effectiviteit van onze producten verlengd.
  • We gebruiken de beste biosurfactanten gevonden in de natuur.
  • Dankzij de unieke combinatie van aerobe en anaerobe bacteriën bereiken we een constantheid van voorwaarden binnen onze vloeistoffen. Hierdoor zijn onze producten verzekerd van een lange levensduur.
  • Wij hebben een uniek medium dat ons toestaat om vijf miljard micro-organismen te cultiveren binnen een cm3 van onze vloeistof.

BioConcentraat is de nieuwe manier van reinigen.

Schuiven naar boven