BIOCONCENTRAAT

De processen die normaal in de natuur plaatsvinden hebben we super geconcentreerd toegevoegd voor het veeleisende schoonmaakwerk. BioConcentraat werkt anders dan chemicaliën. Waar chemicaliën het vuil proberen op te lossen door veel schadelijke zuren te gebruiken, gebruikt BioConcentraat natuurlijke enzymen en microben die de moleculen van het vuil afbreken. BioConcentraat corrodeert niet en kan gebruikt worden op elk (natuur) materiaal zonder het materiaal aan te tasten. Naast een super schoon resultaat krijgen ziekmakende bacteriën geen kans om te groeien, doordat BioConcentraat al het mogelijke bacteriële voedsel volledig verwijdert en geen spoor achterlaat. BioConcentraat maakt gebruik van bodemorganismen en enzymen om al het vuil om te zetten naar zuiver water en CO2.

  • Wij gebruiken consortium mechanismen en quorum sensing zoals recentelijk ontdekt (2009) in de wereld van microbiologie. Dit maakt onze technologie zeer effectief en up-to-date.
  • Wij zijn in staat om endosporen te creëren in onze preparaten. Hierdoor wordt de levensduur en effectiviteit van onze producten verlengd.
  • We gebruiken de beste biosurfactanten gevonden in de natuur.
  • Dankzij de unieke combinatie van aerobe en anaerobe bacteriën bereiken we een constantheid van voorwaarden binnen onze vloeistoffen. Hierdoor zijn onze producten verzekerd van een lange levensduur.
  • Wij hebben een uniek medium dat ons toestaat om vijf miljard micro-organismen te cultiveren binnen een cm3 van onze vloeistof.

BioConcentraat is de nieuwe manier van reinigen.

Meer informatie…

Vraag vrijblijvend een proef aan binnen uw bedrijf !

BIOCONCENTRAAT
Schuiven naar boven